Alla inlägg under november 2007

Av Vita Brevis - 18 november 2007 12:22

...en "bekant" eller vad man ska kalla det som är lejon och han är ungefär precis som i beskrivningen om lejon i mitt alternativ-horoskop i ett tidigare inlägg. Är det en lyckträff av dem (som säkert haft väldigt roligt när de skrev ihop det) eller ligger det någonting högmodigt i lejonets natur. Det stämmer förmodligen lika bra/dåligt som det man läser i kvällstidningarna. Själv "hoppas jag på turen eftersom jag är helt talanglös". Så känns det iofs ofta - "när ska de inse att jag bara är en bluff"....och jag vet att jag inte är ensam om sådana tankar.

Känner mig ovanligt "renad" efter migränutbrottet med tillhörande kräkanfall och neddragna persienner och tji mat på en hel dag. Nu ska jag ut i världen i knasig frisyr och få hem mjölk så att jag kan göra mig en riktig latte. Det finns människor i min bekantskapskrets som säger att eftersom italienare aldrig skulle komma på att dricka latte efter 12.00 på dagen så bör man inte göra så här heller - det är liksom barbari enligt italiensk vett och etikett......tur att Vita struntar i italiensk vett och etikett.






Av Vita Brevis - 18 november 2007 10:06

Nu har jag sovit mer än vad jag trodde var möjligt och drömt förvirrande drömmar. Här är en:

Jag skulle ut och åka båt med exet...jag vet inte varför jag skulle följa med men så är det ju ofta i drömmar. Båten såg ut som en pråm och det visade sig att det var en massa andra som också skulle med. Det som alla hade gemensamt var att de jobbade skift, kvinnorna i vården och männen i industrin. De tyckte att jag försökte göra mig märkvärdig när jag berättade vad jag jobbade med och de hånade mig för det och för min dialekt - exet såg väldigt nöjd ut. Han bjöd in mig för att se andra håna mig för att "låtsas vara intellektuell" så han skulle fortsätta framstå som en god man.

Och det här är bara den dröm jag kommer ihåg!



Av Vita Brevis - 17 november 2007 23:33

Satt med sonen och såg Sing-a-long en kort stund.

De tävlande får ett tema och ska trycka på en knapp om de kommer på en sång om, i det här fallet, har använts i en reklam. Jag började nynna My Toyoya is fantastic och sonen började sjukga den där Ray Wonder-låter "We got to be good to each other" -Stiligt men kommer du ihåg vad den gjorde reklam för? Njae inte riktigt.

Det blev Pripps Blå-reklam.....så tråkigt så och jag zappade vidare.

Av Vita Brevis - 17 november 2007 23:05

Jag kommer ihåg att jag gillade filmen och att vi fick se den på skoltid - i aulan.

Roy Andrsson har gjort bra filmer men jag klarade inte av Sånger från andra våningen....den var för tråkig, just precis då i livet.


Av Vita Brevis - 17 november 2007 22:45

Det här hade kollegorna väldigt roligt med i fikarummet i förrgår. Jag tänkte kopiera det men nu googlade jag på oroskop+roligt och det här var första träffen......ganska kul?

Veckans horoskop


Väduren (23 Mars — 22 April)
Du har livlig fantasi och tror ofta att du är förföljd av SÄPO. Du har inget inflytande på dina vänner och folk harmas över att du nonchalerar din styrka. Du saknar självförtroende och är en allmän nolla.


Oxen (23 April — 22 Maj)
Du är praktisk och uthållig. Du har en ihärdig beslutsamhet och jobbar som fan. De flesta människor tycker att du är envis och tjurskallig. Du är inget annat än en satans kommunist.


Tvillingarna (23 Maj — 22 Juni)
Du är intelligent och tänker snabbt. Människor gillar dej för att du är bisexuell. Du är benägen att förvänta dig mycket för lite, det betyder att du är en billig jävel. Tvillingarna är ökända för att tycka om incest.


Kräftan (23 Juni — 22 Juli)
Du är sympatisk och förstående för andra människors problem, vilket gör dig till en tönt. Du skjuter alltid upp saker och ting. Det är därför du alltid går på socialbidrag och inte är värd ett skit. Alla som sitter i fängelse är Kräftor.


Lejonet (23 Juli — 22 Augusti)
Du ser dig själv som född till ledare. Andra tycker att du är en idiot. De flesta lejon är översittare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Ditt högmod är motbjudande. Lejon är tjuvaktiga kräk som tycker bättre om onani än sex.


Jungfrun (23 Augusti — 22 September)
Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedanta attityd verkar sjuklig för dina vänner och medarbetare. Du är kall och känslolös och somnar ofta när du knullar. Jungfrur blir bra busschaufförer och hallickar.


Vågen (23 September — 22 Oktober)
Du är den artistiska typen och har svårt att handskas med verkligheten. Om du är man är du förmodligen homosexuell. Chanser till anställning och vinster är lika med noll. De flesta kvinnliga Vågar är horor. Alla Vågar dör av könssjukdomar.


Skorpionen (23 Oktober — 22 November)
Du är värst av alla. Du är en skruvad affärsman och ingen kan lita på dej. Du uppnår höjdpunkten av framgång på grund av din totala avsaknad av etik. Du är en jävla knöl. De flesta Skorpioner blir mördade.


Skytten (23 November — 22 December)
Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en obekymrad tendens att lita på din tur eftersom du inte har någon talang. Majoriteten av alla Skyttar är fyllon. Du är en värdelös skit.


Stenbocken (23 December — 22 Januari)
Du är konservativ och rädd för att ta risker. Du är praktiskt taget en fegis. Det har aldrig funnits någon Stenbock av betydelse. Du borde begå självmord.


Vattumannen (23 Januari — 18 Februari)
Du är uppfinningsrik och har en tendens att följa med din tid. Du ljuger mycket. Du gör samma misstag om och om igen eftersom du är korkad. Alla tycker att du är en jävla drummel.


Fiskarna (19 Februari — 22 Mars)
Du är en banbrytare och tycker att de flesta andra människor är tjockskallar. Du är snabb att tillrättavisa, otålig och har alltid "goda" råd åt andra. Du gör inget annat än att klanka ner på alla du kommer i kontakt med. Du är en jävla idiot

Presentation

Fedjit

Arkiv

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skapa flashcards